Kursus om gudsbilleder og selvbilleder i november

Kolding Internationale Højskole holder kurset ’Spejlinger’ den 19.-23. november. Kurset henvender sig til mennesker, der vil tale om livets store spørgsmål i en åben atmosfære.
– Vort gudsbillede og selvbillede påvirkes af opvækst, kultur, sprog og relationer. Hvor er vi på vej hen her? Hvordan kommunikerer vi vore billeder og erfaringer i nutiden? hedder det i kursusbeskrivelsen fra Kolding Internationale Højskole, der lige har fejret sit 75-års jubilæum.
Gæstelærere fra Danmark og USA vil give oplæg og vinkler på emnet, der efterfølgende diskuteres i gruppesamlinger.
Blandt de danske undervisere er Gunni Bjørsted, der er præst i Missionsforbundet og forfatter til bogen ”Elsket nok til at tale sandt”. Kunstneren Karsten Auerbach leder en workshop om gudsbilleder spejlet i kunsten. Kurset får også besøg af trompetist Dorthe Zielke, og Merete og Jørn Carl tager kursisterne med på en meditativ vandring i skovene sydøst for Kolding. Under kurset vil der være både café, koncerter og dejlig mad, lover arrangørerne.
Bodil