Ny korsmark-aktion forberedes

Retten til Liv forbereder ny aktion, siger Ellen H. Wibe.
Retten til Liv forbereder ny aktion, siger Ellen H. Wibe.

Tusindvis af ufødte børn behandles stadig som affald. Derfor samler Retten til Liv 1. november en bunke ”korsmark-skrot” samme sted, hvor de 16.000 kors sidste efterår skabte debat om fri abort.
De 16.000 hvide kors i snorlige rækker signalerede sidste år værdi og menneskelig værdighed. Og udfordringen fra korsmarken var: Skal vi fortsætte med at slå dem ihjel? spørger landssekretær i Retten til Liv, Ellen H. Wibe.
Nu samler Retten til Liv resterne fra korsmarken til en skulptur med betegnelsen ”Korsmark-skrot” for at vise, hvordan ’abortkulturen skrotter små mennesker og smider dem ud som affald’.
Abortbørnenes menneskelighed er blevet udvisket. Ikke bare det ufødte barn svigtes fatalt, men den sørgende og angrende mor lades også i stikken; hun glemmer ikke sit barn, siger Ellen Højlund Wibe.
Aborten har afgørende ændret vores menneskesyn; retten til at leve er blevet relativ. Vores samfund bliver forrået, når kampen for de svageste ikke længere kæmpes. Vi skal holde op med at slå de ufødte ihjel! understreger landssekretæren.
”Korsmark-skrot” forventes opstillet midt på eftermiddagen den 1. november. Flere informationer vil kunne læses på hjemmesiden senere, oplyser Retten til Liv.
Bodil