Seminar i Aarhus vil sætte kristne fri til at leve i Kristi sejr

s5_chadI weekenden 7.-9. november danner Jakobskolen i Aarhus rammen om ”Kristus i mig” – et seminar med Chad Salyn, der er leder af organisationen Abiding Life Ministries i Canada.
Chad har allerede besøgt Danmark 3 gange tidligere, og mange har oplevet at blive sat fri fra nederlag og håbløshed gennem hans undervisning. Chads budskab er også kendt fra hans kollega Ray Andrews, der har besøgt Danmark 6 gange: Fordi Jesus allerede har befriet os fra syndens magt, skal vi ikke blive ved med at kæmpe, men blot leve i hans sejr.
Når så mange kristne oplever nederlag, skyldes det typisk, at vi har accepteret et vrangbillede af, hvem Gud og hvem vi selv er. Chad har stor indsigt i både Bibelen og den menneskelige psyke. Han viser, hvordan disse vrangbilleder opstår, og giver en befriende undervisning ud fra Bibelen. I forlængelse af seminaret er der mulighed for individuelle rådgivningssamtaler med Chad.
Abiding Life Ministries er en international organisation, der arbejder sammen med menigheder fra forskellige kirkesamfund i mange lande. Her i Danmark repræsenteres organisationen af en komité, der tæller repræsentanter fra såvel folke- som frikirker, oplyser Nikolaj Hartung Kjærby fra den danske komité for ”Kristusimig”.
Bodil