Gunni Bjørsted på BogForum

s15_Elsket nok hires (1)ProRex Forlag deltager for tredie år på BogForum i Bella Center fra 7. til 9. november.
En af forlagets forfattere, Gunni Bjørsted, er med på Lev Nu-Scenen søndag den 9. november kl. 15.30. Han vil give et indblik i kunsten at lære sin mund at sige, hvad der bor i hjertet ud fra sin bog ”Elsket nok til at tale sandt”. Inden da kan messegæster også møde ham på ProRex’ stand (Stand C2-031).
”Da BogForum for to år siden rykkede til Bella Center, blev der plads til mange flere udstillere, deriblandt os,” siger Christian Larsen, forlagets indehaver. ”Nogle vil betegne et forlag som vort som et nicheforlag. Det er vi måske også, men for os at se er det danske samfund stadig baseret på kristne værdier, og det vil vi gerne medvirke til, at det fortsat skal være. Kristne forlag har derfor en berettigelse i (og måske endda en forpligtelse til) at være til stede på bogmessen.”