Jette arrangerer StjerneEvents

s2_JetteKlemmensen-presse1 marts12Jette Lindal Klemmensen fra Gadbjerg ved Billund har netop åbnet sit eget eventfirma, hvor hun udbyder forskellige (kristne) arrangementer for voksne i alle aldre.

Den 52-årige Jette Lindal Klemmensen har allerede arrangeret events i mange år hos Krifa.
– Jeg vil gerne gøre en forskel for mennesker – også de enlige og ensomme og de ældre, som ingen besøger. Det kunne være så skønt, hvis jeg kunne være med til at give andre en meningsfuld oplevelse. Jeg starter ud med gospel, da det er for alle aldre, og der kommer mange flere arrangementer hen ad vejen.
Jeg har i flere år arrangeret events for alle aldre. Det har været foredrag, koncerter og cirkusforestillinger – for mange mennesker og alle aldre, og jeg elsker det. Jeg har også arrangeret forskellige events for seniorklubber, fortæller hun.

 

Eksklusiv og anderledes

StjerneEvents skal være noget eksklusivt og anderledes, så der er noget for enhver smag. Det kan være en udflugt, et virksomhedsbesøg, slotsophold, weekendophold, fordybelse, kaffehygge, gospel eller foredrag, siger Jette.

Godt at nyde livet

– Hele livet har vi behov for at holde os i gang og opleve stjernestunder. Det er skønt at være sammen med andre. Det er hyggeligt at tage på tur og stifte nye relationer.
​Det er vigtigt at nyde livet, mens vi har det, og være i et fællesskab, hvor man føler sig godt tilpas. Der kan være nok af bekymringer i hverdagen, og så er det dejligt at komme hjemmefra og nyde livet i fællesskab med andre.
Det første arrangement i StjerneEvent er en gospelworkshop med Rune Herholdt i Århus.
– Det er en energi-indsprøjtning, der kan mærkes langt ind i livet, lover event-udbyderen.