Julemarked i Strandvejskirken hjælper flygtninge fra Burma

Flygtninge fra Burma lærer bl.a. at væve.
Flygtninge fra Burma lærer bl.a. at væve.

Lørdag den 15. november er der julemarked i Strandvejskirken i Humlebæk. Der er tradition for, at kirken hvert år laver et arrangement til fordel for nogle af de sociale projekter, menigheden er engageret i.

I år går hele overskuddet til at støtte uddannelse af flygtninge fra Burma i Mae La flygtningelejren i Thailand på grænsen til Burma. Her bor 60.000 flygtninge, som er fordrevet fra deres hjem. Strandvejskirken er engageret i dette hjælpearbejde sammen med en række andre kirker i Danmark og ud over hele verden.
Der arbejdes specifikt på uddannelse af flygtningene, så de vil kunne være selvforsørgende, når de atter kan vende tilbage til deres hjemland. Man uddanner lærere, sygeplejersker og vævere.
Lisbeth