Stille-gudstjenester og åbne møder om troen i Sæsing

s5_kulturcenter’Kirken i Kulturcenter Vendsyssel’ holder en meditativ gudstjeneste for alle fredag aften den 5. december.
Kirken i Kulturcenteret på Sæby Landevej 417 vil med et varmt og forstående fællesskab hjælpe mennesker til at finde lys i mørket. Et af kirkens tilbud er en meditativ gudstjeneste med stille musik, digte, skriftlæsning, korte betragtninger, meditation, sindsro, refleksion, bøn m.m. ’Gud gør det umulige muligt, og du og jeg kan gå ind i Hans nærhed’, hedder det i indbydelsen.
Kirken håber også i den nærmeste fremtid at starte 5 studiesamlinger med fokus på Bibelen, kristen tro, livskvalitet og meningen med livet.
– Som kirke møder vi ofte mennesker, som gerne vil have et dybere kendskab til den kristne tro og til det bibelske budskab. Vi har derfor flere gange som menighed arrangeret studieforløb og samtalemøder, gennem hvilke deltagerne har fået nyttig viden, nye udfordringer samt et meningsfyldt fællesskab med åbne mennesker, siger Henning Olsen, som er en af arrangørerne.
Datoerne for de fem samlinger vil først blive oplyst efter tilmelding.
Bodil