Tusind tak til Iben Thranholm

Verner B. Andersen
Verner B. Andersen

Verner B. Andersen
Kildebakken 6
8600 Silkeborg
Folketingskandidat for
KD i Silkeborg

”Hvis demokratiet ikke er kristent, vil det ikke bestå”
Sådan var overskriften i kronikken uge 43 her i Udfordringen, som udkom lige op til Kristendemokraternes landsmøde.
Vi er mange, der stort set er helt enige i dine betragtninger.Kunne ønske, at du havde været med på landsmødet og fulgt debatten der, så ville du opleve, at der ikke er så langt imellem os.
Det er svært at drive kristendemokratisk politik i et afkristnet land, hvor mammon og dansen omkring guldkalven er i højsædet, og denne tidsånd smitter af langt ind, selv i kristne kredse, derfor er det op ad bakke for KD. Der er jo heller ikke stor forskel på rød og blå blok i folketinget hvad dette angår.
Det er brug for en stærk åndelig og etisk opvågning i Danmark, hvis vi ikke skal gå helt til grunde i vores stress og jag efter mere og mere vækst, som alligevel ikke kan tilfredsstille hele menesket.
Kære Iben Thranholm!
Meld dig på banen – kom med ind i flokken, og kæmp sammen med os andre, for værdierne. Sig det der skal siges – næsten uanset om danskerne vil høre det eller ej. Du har en god og skarp pen, du har en chance for at blive hørt. Tak for det!
Vi vil ikke være tandløse, men gerne være med til at råbe det danske folk op…