Julegospel i hjerternes by

Søndag den 21. december inviterer Udfordringen sammen med Christiansfeld Handelsstand på julegospel på Prætoriustorvet ved Brødremenighedens Hotel.s24 øverst Gospel-Voices-United940x420-3

Det sker kl. 14-16 – fordelt på to halvtimes koncerter med en times pause i mellem. Så kan man gå rundt i byens få butikker, købe sig en honningkage eller varme sig på en kop kaffe eller gløgg. Udfordringen byder læserne og koret på gratis gløgg på det gamle Posthus i Jernbanegade, som nu rummer Udfordringen og lokalavisen Tyrstrup Herreds Tidende.
Her kan man så også købe bøger i boghandlen til julegaver eller tage nogle juleaviser med hjem.
Christiansfeld, som er grundlagt af Brødremeningen for 200 år siden som en kristen fristad, er netop blevet renoveret for millioner, og gaderne i centrum har nylagte brosten.

Stort kor med band

De ca. 30-40 sangere og bandet kommer fra South City Gospel Choir i Kolding, og de har i dagens anledning fået opbakning fra Bredballe Gospel Choir. Dirigenten er Steffen Bay, som også har komponeret flere af sangene på korenes repertoire. Steffen er uddannet på Det kgl. Danske Musikkonservatorium i København.
De to kor vil synge julen ind med stemningsfyldte og medrivende gospelsange. På repertoiret er bl.a. kendte sange som “Go tell it on the Mountain”, O Come all ye faithful og Mariah Carey’s “Jesus, oh what a wonderful Child”.
De to kor fra henholdsvis Bredballe ved Vejle og Kolding har bl.a. været på turné i London og har også sunget på Plænen i Tivoli. Korene udgav i sommer live CD’en “All Blessings”, hvor 100 sangere og band indspillede 12 numre ved en live-koncert i Kirke-i-byen, Kolding. Cd’en kan på dagen købes af koret.