Nexø: Julemusical støtter asylbørn

julemusicalNexø Frikirke fortæller juleevangeliet som en moderne musical på Paradisbakkeskolen den 14. december. Indtægterne fra salg af kaffe mm. går til asylbørn på Bornholm.
I Nexø Frikirke er skuespillere, solister, kor og musikere nu i fuld gang med forberedelserne til den selvskrevne julemusical, “#følgstjernen”, der uropføres 14. december.
– Skolen har været så venlige at lade os bruge indskolingssalen til forestillingen, siger Hasse Falk Jakobsen, der er præst i Frikirken og selv medvirker i musicalen.
Det centrale budskab i julen er jo netop det at give gaver. Gud gav sin søn som gave til mennesker. I samme ånd vil vi gerne give en gave til byen og øen ved at invitere alle børn, unge og voksne til en festlig og hyggelig eftermiddag med gratis entré. Vi sælger til gengæld kaffe/kage efter forestillingen, men indtægten giver vi videre til asylbørnene på Bornholm. Vi har i samarbejde med Røde Kors aftalt, at det kan være vores måde at byde dem velkommen her hos os på vores dejlige ø – at vise dem, hvad julen drejer sig om i praksis, fortæller præsten.