Opfyldelse af profetier

Torben Søndergaard
Torben Søndergaard

I sidste uge skrev jeg, hvordan Gud havde velsignet os med et mini-hotel midt inde i Aalborg. Mange år tidligere havde vi fået et profetisk ord som sagde, at noget sådan ville ske…

På et møde, for 9 år siden, fik jeg dette profetiske ord fra en kvinde fra Afrika. Profetien lød bl.a.:
”Jeg ser, du skriver under på kontrakter. Jeg ser, du skriver under på kontrakter, og du skal ikke selv betale. Jeg ser andre betale. Der er en rig forretningsmand i dit land. Gud vil bruge denne mand til at støtte dig og din tjeneste. Når folk hører historien, vil det ryste alle, der hører det.”
Ja, hun profeterede også meget andet, bl.a. at vi skulle gå igennem en ørken for at lære at blive afhængige af Gud og ikke af mennesker. Det skete præcis, som hun profeterede, for kort efter gik vi igennem en hård tid, hvor vi lærte at stole på Gud. Nu står vi 9 år senere og kan se, at de ting, hun profeterede, er gået i opfyldelse.
Da jeg fik disse ord, tænkte jeg i starten på en kendt forretningsmand, som Lars Larsen evt.. Men nej, personen endte med ikke at være kendt som forretningsmand, men som fodboldspiller. Han spillede på landsholdet i 1995-96 og var med til at vinde danmarksmesterskabet for Aab i superligaen 1994-1995. For kort tid siden frelste Gud Peter Rasmussen, og Helligånden ledte os sammen. (Du kan læse, hvordan Peter blev frelst i næste nummer af Udfordringen.)
Jeg elsker virkelig, hvordan vi som disciple af Jesus kan kende Guds plan for vores liv og se opfyldelsen af det, han også for år tilbage talte til os om. Dette er langt fra den eneste gang, jeg har set opfyldelse af de profetiske ord, jeg har fået. Nej, jeg kan faktisk sætte flueben ved meget af det, Gud har talt til mig om.
Men hvad med dig? Ser du opfyldelsen af de ting, Gud har lagt ned i dig? Eller er du blevet opslugt af dagligdagens gøremål og ser, hvordan dagene, ugerne og årene bare flyver af sted, mens du langsomt falder i søvn på kirkebænken?
En ting jeg har lært, når det kommer til profetiske ord, er, at de ikke bliver opfyldt af sig selv.
Paulus siger dette til Timotheus (og til os) ”Dette påbud giver jeg dig, mit barn Timotheus, i tillid til de profetier, der engang lød over dig, for at du med støtte i dem skal stride den gode strid..” 1 Tim 1,18
Det samme vil jeg sige til dig. Tag de ord, der er talt over dig, og med støtte i dem: løb det løb, der ligger foran dig. Sæt Gud først i alle ting og igennem bøn og faste, lad ham lede dig skridt for skridt. Så vil du også en dag kunne sætte flueben foran de ting, han har talt til dig om.

 

Ny klummeskribent
Torben Søndergaard blev selv kristen i en voksen alder og begyndte straks at tale med og bede for tilfældige på gaden. I dag leder han en omfattende gademission i flere lande, og hans bibelskole på nettet når ud til over 3.000. Han har flere gange været i tv, og han har skrevet bogen ”Den Sidste Reformation”.
Hjemmeside: www.mission.dk – mail: torbenks@gmail.com.
Klummeskribenter udtrykker egne holdninger, som ikke nødvendigvis er avisens holdning.