Rammer plet

”for KING & COUNTRY” har formået at ramme den musiske tidsalder helt præcist med deres nye album. Hovedpersonerne bag ’for KING & COUNTRY, er Joel og Luke Smallbone fra Nashville.

De er brødre til den meget velkendte Rebecca St. James. Brødrenes musik står dog på egne ben og står bestemt ikke i skyggen af deres søsters succes. Jeg er fan.
Siden de i 2012 udgav deres debutalbum ”Crave”, har de konstant været på turné og har udgivet både et live-, og et julealbum. De har på trods af deres travle kalender fundet tid til at lave endnu et album.
Duoen, som faktisk er ganske ukendt for mig, har overrasket mig helt enormt. Det er det mest gennemførte kristne musik, jeg længe har hørt. RUN WILD. LIVE FREE. LOVE STRONG. er en spændende, ultra-poppet blanding af femten vilde pop-rock sange og ballader, som vidner om en grundig sangskrivnings- og produktionsproces. Når man hører de første to numre på albummet, RUN WILD og Fix My Eyes groover man straks til beatet, som ligeså godt kunne have været spillet på P3 i bedste indie-pop stil. Alle moderne virkemidler er taget i brug; mange singalong-hooks og simple omkvæd med en utrolig slagkraft. Netop dette gør, at de rammer en bred lytterskare. Festen forsætter, når man lytter videre, da alle de følgende sange formår at være lige så innovative og pop-stærke som de foregående.
Det er fed rytmisk musik. Brødrene leverer en utrolig stærk vokalperformance, som kan minde om en blanding af Train og Coldplays forsanger Chris Martin. Hele lydspekteret er et mesterværk, der taler for sig selv.

runwildlivefreelovestrong

 

RUN WILD. LIVE FREE. LOVE STRONG. er en af de bedste plader jeg længe har hørt, og er en plade der kommer til at blive spillet en hel del hjemme hos mig det næste stykke tid. Køb den og hør den.
Jakob Feldbæk Jermiin Wredstrøm