Pixibog om Jesu fødsel er bestseller


Pixi-bogen ’Jesus bliver født’ er et kæmpe julehit, fortæller Bibelselskabet, som har solgt over 10.000 på en måned. Flere kirker uddeler de små bøger op til jul.

Jesus bliver født er en Pixi-bog med Juleevangeliet genfortalt af Synne Garff. Teksten kommer fra ’De Mindstes Bibel’, og den er illustreret af Susanna Hartmann.

 

10.000 solgt i november

I begyndelsen af november udgav Bibelselskabet sammen med forlaget Carlsen Pixi-bogen om Jeus fødsel, og det har været en stor succes, fortæller salgschef Morten Predstrup. Han oplyser, at flere kirker har efterspurgt en lille bog, som de kunne bruge i forbindelse med de mange arrangementer i tiden op til jul.
– Der sker så mange ting rundt omkring i kirkerne i den kommende tid. Der er afslutninger for skoler og institutioner, og der er julegudstjenester. I forbindelse med dette vil kirkerne gerne have noget, de kan dele ud. Der er pixibogsformatet perfekt. På grund af sin form og pris, men også fordi alle, børn og voksne kender formatet. Både formen og indholdet er genkendelig for alle.
Vi har solgt mere end 10.000. Jeg havde sådan set regnet med, at der var mange, der gerne ville købe den lille bog. Men at det er gået så hurtigt med at få solgt så mange, det overrasker mig alligevel, siger salgschefen.

 

1.000 til én kirke

Gjesing Kirke er en af de kirker, som har bestilt rigtig mange Pixi-bøger. Her har man nemlig bestilt 1.000 af dem. Kordegn Jørgen Albertsen siger om investeringen:
– Vi ville gerne have noget, vi kunne dele ud til de mange børn, der kommer i kirken i løbet af juletiden. Vi har for eksempel en kæmpe skole i sognet, hvor vi får besøg af alle eleverne til julegudstjeneste. Det drejer sig om cirka 400 elever i alt, hvoraf en stor del kommer fra 0. – 3. klasse, og så er 1.000 eksemplarer jo ikke så meget.
Her var prisen også afgørende, fortæller kordegnen og tilføjer: ’Vi håber, at ikke kun eleverne til julegudstjenesterne, gudstjenesterne for dagplejere, vuggestuer og børnehaver, men også de børn, der kommer den 24. december, tager den med hjem, så de bagefter læser i den sammen med deres forældre. Og skulle vi ikke få delt alle bøgerne ud i år, så kan vi jo bruge dem til næste år.’
I Gjesing Kirke bruger man i forvejen at give dåbsbørn ’De Mindstes Bibel’ i dåbsgave.