Kongresmedlem Frank Wolf ’Årets Daniel’ i World Magazine

Frank Wolf
Frank Wolf

Prisen ’Årets Daniel’ bliver uddelt af den kristne avis World Magazine til en person, som har kæmpet for at se Guds vilje ske i verden ligesom den bibelske Daniel. I år fik Frank Wolf prisen for sit arbejde til fordel for verdens fattige og undertrykte.

Som kongresmedlem har Frank Wolf i over 30 år talt for mange upopulære sager, blandt andet fødevarehjælp til sultende i Etiopien, Gulag-fanger i Sovjet-tiden, Kinas behandling af tibetanerne og siden 1998 forfølgelse af kristne og religiøse mindretal verden over. – Jeg tror, at jeg til sidst skal stå til ansvar for hele mit liv, siger Wolf og tilføjer: – Vi må aldrig glemme, at vi tilbeder et barn, som blev født i en stald. Et barn, som selv var fattig, undertrykt og forfulgt – og som til sidst ofrede sit liv for at frelse os alle.