Passion-konference minder titusinder af unge om det fuldbragte værk

På årets første Passionkonference i den første weekend af januar samledes over 20.000 unge i Atlanta, Georgia, hvor de blev mindet om Jesu ord: ”Det er fuldbragt”

Tetelestai. Det er det græske ord i Bibelen for ”Det er fuldbragt” eller færdigt, som det hedder i nogle oversættelser.

Det var også temaet for Louie Giglios åbningsmøde den 2. januar på den første af årets tre Passionkonferencer.
Louie Giglio er leder og grundlægger af Passion-bevægelsen, som særlig er rettet mod universitetsstuderende unge, men også samler mange andre i den samme aldersgruppe.
I sin sædvanlige energiske prædikenstil forklarede Giglio den bibelske overbevisning om, at Jesus døde, så hele menneskeheden havde muligheden for evigt liv.

Louie Giglio er leder og grundlægger af Passion-bevægelsen, som særlig er rettet mod universitetsstuderende unge.
Louie Giglio er leder og grundlægger af Passion-bevægelsen, som særlig er rettet mod universitetsstuderende unge.

1000 universiteter
– Vi begynder, hvor Kristus endte, fordi hans sidste ord er vores første ord, forklarede Giglio.

– Vi skal hen til slutningen af Jesu liv for at finde vores begyndelse – til slutningen af hans ord for at finde begyndelsen til vores ord.
Deltagerne på Passion i Atlanta, Georgia, kommer fra over 1000 forskellige universiteter og mere end 22 nationer. Udover at høre prædikener fra store kristne navne som Francis Chan, John Piper, Christine Caine og Judah Smith vil de mange deltagere få glæde af Passions lovsangsband, der ledes af Chris Tomlin. De øvrige konferencer ligger i næste og sidste weekend af januar i henholdvis Atlanta og i Houston, Texas.