Reinhard Bonnke gav sin ’kappe’ til 20.000 unge

75-årige verdens-evangelist Reinhard Bonnke gav kaldet og salvelsen til verdensevangelisation videre på nytårets gigantiske ungdomskonference i Kansas City.

I Kansas City samledes 20.000 unge til nytårskonferencen ”onething”. I år talte den erfarne evangelist Reinhard Bonke og opfordrede deltagerne til at ”gå ud i alverden”.
I Kansas City samledes 20.000 unge til nytårskonferencen ”onething”. I år talte den erfarne evangelist Reinhard Bonke og opfordrede deltagerne til at ”gå ud i alverden”.

Få har set så mange omvendelser og nyfrelste på hele kloden som evangelist Reinhard Bonnke. Han har prædiket for over en million mennesker i Nigeria, og han begyndte, da han blot var 22 år gammel.

I nytåret talte evangelisa-tionskæmpen på Onething. En enorm ungdoms-nytårskonference i Kansas City med mere end 20.000 deltagende. Onething er arrangeret af IHOP, International House of Prayer, som er kendt for i de seneste mere end ti år at have ladet lovsangen lyde uafbrudt, dag og nat.

Døde dagen efter
På konferencen fortalte den nu 75-årige evangelist, hvordan han selv var til et møde med George Jeffrey, da han gik på bibelskole i England. George Jeffrey var en kendt helbredelsesprædikant i den tid, og han bad for Guds velsignelse over Reinhard Bonnke.

– Jeg oplevede, at jeg fik givet en kappe til det møde, fortalte Reinhard Bonnke til de tusindvis af unge tilhørere.
– Næste dag fik jeg at vide, at George Jeffrey var død.
– I dag ønsker jeg at videregive min fakkel til en, som er her, fortsatte Reinhard Bonnke sin prædiken, som rørte deltagerne dybt.

Livsforvandlende oplevelse
Miracle Ojiaku på 24, som er nigeriansk amerikaner, var en del af en gruppe fra Maryland.

– Det er min første deltagelse i Onething, og jeg elsker bredden af deltagere her – også fra mange forskellige kirkesamfund, fortalte hun til Charisma Magasine.
– Jeg blev så rørt af Reinhard Bonnkes budskab, at jeg må tage tilbage til Nigeria og prædike evangeliet. Hun fortsætter:
– Det har været en livsforvandlende oplevelse at deltage.

Portrait ReinhardDet er første gang i de tretten år, konferencen har eksisteret, at Onething koster noget. Men de knap 300 kr. i omkostninger virkede ikke til at have afholdt mange fra at komme. Mike Bickle, leder af IHOP, forklarer til Charisma Magazine, at betalingen for konferencen er et eksperiment, som skal genovervejes.
– Vi ved, at den gratis konference har været en velsignelse for tusinder. Vores hjerter er stadig de samme, men prisen for afholdelsen af et event af denne størrelse er kontinuerligt stigende. Vi har forsøgt at holde deltagergebyret så lavt, at det skulle kunne betales af alle.