Åben Cafékirke med bøn om helbredelse i Aalborg

Hans Berntsen har medvirket i et DR 2 program, hvor stuntmanden Lasse Spang Olsen selv oplevede, at der skete noget med hans ben - uden at nogen trak i det.
Hans Berntsen har medvirket i et DR 2 program, hvor stuntmanden Lasse Spang Olsen selv oplevede, at der skete noget med hans ben – uden at nogen trak i det.

Tidligere Volvo-direktør Hans Berntsen besøger kulturhuset Haraldslund den 25. februar.

Aalborg Citykirke holder ’Åben Cafékirke’ i Haraldslund i Aalborg Vestby den 25. februar, hvor Hans Bernstsen taler og beder for syge. – Til ”Åben Cafékirke” kan man i en afslappet atmosfære høre personlige beretninger om, hvad troen betyder for andre. Du har mulighed for personlig forbøn, hvis du er syg eller har andre behov, som du behøver hjælp til, fortæller Carsten M. Jensen fra Aalborg Citykirke.

DR2 udsendelse med Lasse Spang Olsen

Den tidligere Volvo-direktør har holdt i hundredevis af møder og har bedt for syge i hele landet gennem 30 år. Hans Berntsen medvirkede i et DR 2 program om alternativ helbredelse med Lasse Spang Olsen i juni 2014. Stuntmanden bekender sig ikke som kristen, men han måtte indrømme, at der skete noget med hans eget ben: – Det kendte ”ben-forlænger-trick” havde jeg jo stået og filmet i et stykke tid, og det er en oplagt tanke, at enten den, der bliver bedt for, eller forbøn-prædikanten er den, der hiver eller skubber benet ud.

Men da jeg jo gik til opgaven med en vis skepsis og derfor ikke var indstillet på at skubbe mit ben nogen steder hen – og jeg tydeligt ville kunne mærke, hvis Hans trak i mit ben – så var det med meget stor undren, at jeg pludselig mærkede en indre kraft, der ligesom skubbede mit ben ud i længden. Der var ingen, der trak i det – og det var helt sikkert ikke mig, der skubbede det. Jeg kender ikke Jesus særlig godt – selvom jeg måske har snakket med ham, eller en anden tilsvarende, da jeg blev korsfæstet i Påsken – men at sige, at jeg og Jesus ikke sådan er i daglig kontakt, er i hvert fald ikke nogen underdrivelse. Så da ”nogen” pludselig gjorde mit helt eget ben længere, må jeg sige, at jeg blev overrasket. Det var i ordets bedste betydning: forunderligt. Dén oplevelse har forandret mit liv, siger Lasse Spang Olsen.

Alle kan være med

Hans Berntsen kommunikerer sit budskab på en sådan måde, at alle kan være med, og samtidig sætter han fokus på ”Guds kraft til helbredelse”. Der er mange, der får hjælp og oplever mirakler ved den personlige forbøn, fortæller Carsten M. Jensen. ”Åben Café Kirke” er gratis og åben for alle, der søger Gud og hans Kraft. Der vil i løbet af aftenen være fællessang / lovsang og servering af kaffe og the, mens programmet foregår. Citykirken har planer om to Åben Café Kirke-arrangementer med Hans Berntsen i foråret.