Internationale evangelister i Esbjerg

Evangelist José H. Rado Flores underviser og beder for syge den 26. februar
Evangelist José H. Rado Flores underviser og beder for syge den 26. februar

Den katolske Skt. Nikolaj Kirke har fokus på nådegaverne og forbøn for syge sidst i februar.

En polsk præst taler søndag den 22. februar, og to mexicanske evangelister holder messe efterfulgt af forbøn torsdag den 26. februar i Skt. Nikolaj Kirke i Esbjerg. Den polske præst pater Michael er tilknyttet nonneordenen ’Tjenerinderne af Jesu Hellige Blod’, som har et kloster i Flensborg.

Pateren underviser om Helligåndens gaver på polsk, men det vil blive oversat til engelsk / dansk. Senere samme dag vil der være messe på engelsk med efterfølgende forbøn for syge ved søstrene, pater Michael og pastor Benny Blumensaat.

Torsdag d. 26. februar vil de to evangelister José H. Rado Flores og Angela Chinese fra Mexico tale. Efter messen fortsættes med yderligere oplæg og personlig forbøn, da de to er kendte for bl.a. helbredelsens nådegave. Begge er engagerede i skoler for ny-evangelisering og er i Danmark for at forkynde et levende budskab om Jesus Kristus i en række forskellige kirker. Der vil være oversættelse fra spansk til dansk, oplyser pastor Blumensaat.

Pilgrimsrejse

Fra den 27. august og en uge frem arrangerer menigheden i Esbjerg en pilgrimsrejse til Medju­gorje. Her vil man studere begivenhederne omkring Jomfru Maria åbenbaringerne, budskaberne og ’Ånden i Medjugorje’, den særlige spiritualitet, der er forbundet med disse åbenbaringer.
– Jomfru Maria er kommet for at fortælle os, at Gud er en levende realitet, og at vi skal omvende os, fortæller Benny Blumensaat.