’Kaffe med Kurt’ på Grejsdalens Efterskoles 80 års fødselsdag

Grejsdalens Efterskole i Vejle fejrer 80 års fødselsdag den 7. marts med besøg af gruppen Hymns From Nineveh, Finn Nørbygaard og Kurt Leth.
Grejsdalens Efterskole i Vejle fejrer 80 års fødselsdag den 7. marts med besøg af gruppen Hymns From Nineveh, Finn Nørbygaard og Kurt Leth.

Lørdag d. 7. marts fejrer Grejsdalens Efterskole sit 80 års jubilæum. I dagens løb vil flere prominente gæster bidrage til fejringen og et tilbageblik på efterskolens historie.

Kurt Leth, kendt fra ’Kaffe med Kurt’ på det regionale TV2, laver et live-interview over en kop kaffe med Edith Poulsen. Hun var elev på Grejsdalens Efterskole, da den stadig hed Ungdomsskole, og elevholdene var delt op i forår- og efterårshold med hhv. piger og drenge. Edith var elev på skolen under 2. verdenskrig.

Entertaineren Finn Nørbygård er bestilt til at levere 30 minutters underholdning, og det danske band Hymns from Nineveh optræder en times tid med deres musik, som falder i god tråd med skolens kristne værdigrundlag. Også skolens eget band medvirker, og der vil være videohilsener fra bl.a. undervisningsminister Christine Antorini, Efterskoleforeningens direktør Bjarne Lundager Jensen og Vejles borgmester Arne Sigtenbjerggaard, oplyser forstander René Brorson.