’Obama burde fordømme terror mod kristne!’

- Obama burde fordømme muslimsk ekstremisme, mener Billy Grahams søn Franklin Graham.
– Obama burde fordømme muslimsk ekstremisme, mener Billy Grahams søn Franklin Graham.

– Forestil jer hvilket ramaskrig der ville blive, hvis 21 muslimer var blevet halshugget af kristne. Jeg fatter ikke, at Obama har omtalt ofrene i Libyen som ’egyptere’. Han sagde intet om, at de blev dræbt, fordi de var kristne, siger evangelisten Franklin Graham til Fox News.

Franklin Graham, søn af den 94-årige evangelist Billy Graham, har ved flere lejligheder kritiseret Barack Obama. Graham antyder, at præsidenten på grund af sin delvis muslimske baggrund aldrig har set sandheden om islam i øjenene. Derfor bliver han tilsyneladende ved med at holde hånden over islam.

I udtalelsen fra Det hvide Hus fordømmes halshugningen af egyptere – det blev aldrig nævnt, at de var kristne, skriver Graham på facebook. Han frygter, at terroren vil brede sig. – Hvor er den universelle fordømmelse fra muslimske ledere verden over? Mens vi sørger sammen med familierne til de 21 martyrer, bør vi tage det som en alvorlig advarsel om, at disse terrorhandlinger bare vil spredes gennem Europa og USA, advarer Franklin Graham.