Pjerrot indtaler påske-cd

Det er Guds historie om opstandelsen. Den vil jeg gerne fortælle videre, siger Pjerrot alias Kurt Flemming.
Det er Guds historie om opstandelsen. Den vil jeg gerne fortælle videre, siger Pjerrot alias Kurt Flemming.

LM Musik på vej med en påske-CD, hvor Bakkens Pjerrot er den gennemgående fortællerstemme mellem sangene.

– Jeg elsker at fortælle gode historier. Og det her er verdens bedste historie. Det er en historie, hvor man bare får lyst til at høre videre og nogle gange ønsker, at den aldrig stopper, siger Pjerrot alias Kurt Flemming om grunden til, at han medvirker på LM’s påske-album. CD’en er en musical med Kurt Flemming som den gennemgående fortæller mellem sangene. Han roser manuskriptet, fordi historien er set fra et barns synspunkt.

– Man kan tydeligt mærke, at det er skrevet af en, der kender børns univers og har sat sig ind i børns sind. Man kan nemlig ikke lave noget for børn, hvis man ikke kan forstå deres sprog. Det er Guds historie – historien om, at han er opstået fra de døde. En evig historie, der nu har varet i 2.000 år, og den vil jeg gerne bringe videre, siger ’Pjerrot’ som også holder børnegudstjenester og gøglergudstjenester. Børnemusicalen uropføres i Ølgod den 7. marts, oplyser Luthersk Mission.