Debat om katolsk taler på pinsestævne i Norge

Et år efter at den svenske pinseleder Ulf Ekman valgte at blive katolik har det vakt debat blandt norske pinsevenner, at en højtstående katolsk teolog skal være gæstetaler på sommerfestivalen i Hamar.

Franciscanermunken Fader Raneiro Cantalamessa (80) er doktor i teologi og litteratur og har gennem årtier været hofprædikant for paven i Rom. Han har skrevet flere bøger, blandt andet om Helligånden og Treenigheden, og er involveret i den karismatiske bevægelse i den katolske kirke. Han er også kendt som en meget inspirerende taler. Han har bl.a. talt på SommerOase i Danmark. Sommerfestivalen finder sted på Hedmarkstoppen i Hamar den 3.-8. juli.

Fader Raneiro Cantalamessa har været prædikant for paverne siden 1980.
Fader Raneiro Cantalamessa har været prædikant for paverne siden 1980.