ISIS har bortført 262 syrere

Sidste onsdag bortførte Islamisk Stat yderligere 150 syriske kristne. Dermed er antallet af gidsler nu oppe på 262, skriver Christian Post.

ISIS overtager flere og flere syriske byer, siger Osama Edward, grundlægger af menneskeretsgruppen Assyrian Human Rights Network til CNN. Mange frygter, at gidslerne vil blive henrettet eller solgt som slaver. Der var både mænd, kvinder, børn og ældre blandt de kidnappede. Ifølge en rapport fra Syrien menes de at befinde sig i Umm al-Masamir på bjerget Abdulaziz. Det kunne tyde på, at ISIS vil bruge gidslerne som menneskelige skjolde i kampen mod kurderne og de amerikanske luftangreb. Pentagon har bevilget udstyr til en værdi af næsten 18 mio. $ til den irakiske regering. Kurdiske Peshmerga styrker har nu genvundet 24 landsbyer fra ISIS.