Egypter til Netanyahu: ’Kære ven, stol på Gud og bomb Iran!’

Den indflydelsesrige egyptiske tv-vært Tawfik Okasha skal have opfordret Israel til at bombe Iran. I en direkte tale med tiltalen ’Kære ven’ til premierminster Benjamin Netanyahu, opfordrede Okasha Israel til at bombe Bushehr atomreaktoren, oplyser Breaking Christian News.
– Stol på Gud og bomb det. Vi står bag dig, og hvis du har brug for brændstof til dine jetfly, kan du få det fra os, sagde Okasha.
Netanyahus reaktion er, at Okashas ord er et bevis på, at man ikke kan stole på Egypten.
Ifølge Breaking Christian News accepterer Israels premierminister ikke atomaftalen med Iran.
– Iran insisterer på at bevare sine store muligheder for at udvikle atomteknik, som gør dem i stand til at producere atombomber. Iran insisterer på, at alle sanktioner skal fjernes, og de afviser at lade inspektører få adgang til de mistænkelige anlæg. Samtidig fortsætter Iran sin tøjlesløse aggression i dette område og sin terrorisme verden over, udtalte Netanyahu.