Første spadestik til KFUMs SoldaterRekreation i Varde

Vardes borgmester Erik Buhl, Oberst og Chef for Hærens Efterretningscenter Birger Mejlholm og Landsformand i KFUM’s Soldatermission Jesper Hornstrup tog de første spadestik til soldater-rekreationshjemmet i Varde.
Vardes borgmester Erik Buhl, Oberst og Chef for Hærens Efterretningscenter Birger Mejlholm og Landsformand i KFUM’s Soldatermission Jesper Hornstrup tog de første spadestik til soldater-rekreationshjemmet i Varde.

Omkring 100 gæster deltog mandag den 30. marts, da Vardes borgmester var med til at tage de første spadestik til det nye rekreationshjem ved KFUMs Soldaterhjem i Varde.
Slesvigske Musikkorps spillede en håndfuld velkendte sange, inden de tre første spadestik blev taget af henholdsvis Vardes borgmester Erik Buhl, Oberst og Chef for Hærens Efterretningscenter Birger Mejlholm samt landsformand i KFUMs Soldatermission Jesper Hornstrup. De tre holdt hver især også en kort tale, oplyser praktikant Simone Nygaard Madsen fra KFUM’s Soldatermission.
– Et rekreationshjem betyder helt konkret at få opfyldt nogle af de drømme, som veteraner ikke selv kan realisere, og give dem den tryghed, de har brug for. Det er en milepæl at drømme, og det er en milepæl at realisere, og netop dét har KFUMs Soldatermission opnået ved at tænke stort, sagde Oberst Birger Mejlholm.
Den næste milepæl forventes den 1. december 2015, når rekreationshjemmet skal stå klar til åbningsceremonien.
Bodil