Forventer mirakler i Thisted

Hans Berntsen
Hans Berntsen

Den tidligere direktør Hans Berntsen kommer til Pinsekirken i Thisted søndag den 19. april for at tale om Ny Livskvalitet og for at bede for syge.
Hans Berntsen er bl.a. kendt for sin medvirken i TV. Mere end 25.000 har deltaget på møderne sidste år, og hundredvis af mennesker har i årenes løb oplevet mirakler og helbredelser gennem Hans og Inges forbøn, som det fremgår af Mission Danmarks informationsblad.
Danmark er et af verdens fattigste lande målt på livskvalitet, mener Berntsen. Vi ligger i top på selvmordsstatistikkerne, og flere hundrede tusinde danskere tager nervemedicin eller anden stimulans for at holde tilværelsen ud. Det skyldes, at vi mangler noget at tro på – en åndelig livs-dimension.
– Med enkelhed og klarhed og altid med et stænk af humor vil Hans Berntsen fortælle om den nye livs-dimension, som troen har givet ham. Han tilbyder også personlig forbøn for alle, der har behov og ønsker det, oplyser præst Bent Hald Larsen.