Babysalmesang i Aarhus-kirke

Der er noget for alle sanser, når de små er til babysalmesang sammen med forældrene.
Der er noget for alle sanser, når de små er til babysalmesang sammen med forældrene.

Den 15. april starter et nyt hold med babysalmesang i Christianskirken. Forældre med børn i alderen 2-8 måneder kan deltage, også selv om de ikke er tilknyttet kirken eller kan synge.
Sognemedhjælper Maria Due Pedersen begynder ved alterringen med en hilsen til hvert enkelt barn. Hun fortsætter med musik, både sang og med instrumenter som klokkespil, triangel og klaver. Så synger mødrene eller fædrene for deres børn – i en blanding af enkle salmer og almindelig kendte børnesange. Børnene lytter og fornemmer stemningen, når der synges alt fra morgensang til vuggeviser.
Der bliver også tændt lys, blæst sæbebobler og leget med tørklæder. Forældrene svinger de små i håndklæder, danser og laver fagter til sange. Til sidst samles alle igen ved alterringen og velsignelsen synges for hvert barn.
Det handler om kontakt og nærvær mellem barn og forældre og om at mødes med andre. Børnene kan blive puslet og ammet undervejs. Christianskirken udbyder 1 hold om efteråret og 2 fra jul til sommerferien, hvor man mødes om onsdagen.
Man kan læse mere på ”Christianskirken.dk” under børn og teen, babysalmesang, oplyser sognemedhjælperen.