Israel og naive Obama

Jørn Nielsen,
H.C. Lumbyes Vej 159A,
4700 Næstved

En ældre ven spurgte mig, om mon USA en dag vil slutte sig til fjendskabet mod Israel?
Eftersom Bibelen lå fremme på bordet, læste jeg ordene fra Zak. 12:3 og 14:2, hvor der jo står, at ”alle folkeslag” skal angribe Jerusalem… Allerede nu øjner Israel visse konturer og tror ikke, at USA vil gavne spor, hvis Iran ”snyder på vægten” og alligevel fremstiller den eftertragtede atombombe til at udslette Israel med. Men Obama er desværre nok håbløs naiv.
En påstand om, at Bibelen har kortlagt Israels internationale isolation på forhånd, vil selvfølgelig få ”eksperterne” til at hånle, men lad dem da høre, hvad jeg også påstår: Når Israels totale sammenbrud til deres fjenders skadefryd sker, står der, at ”Herren drager ud og strider mod disse folk, som han fordum stred på kampens dag.” (kap. 14:3).
Det sker ved en radikal omvendelse, hvor jøderne (eller rettere den rest, der vil være tilbage) vil vende sig til Kristus som deres Messias. Også det fylder meget i Bibelen. Men ak, dette er i dag for ateistiske jøder og ikke-jøder volapyk, men vent og se!
Jeg turde således bemærke til ovennævnte ven: ”Ret beset kender vi to gamle mere til verdenssituationen end alle gudløse forstå-sig-på-magere tilsammen!”