Benny Hinns bror til København på KBC-Sommerkonference

Prædikanten Henry Hinn til højre er bror til den verdensberømte tv-prædikant Benny Hinn (t.v.).
Prædikanten Henry Hinn til højre er bror til den verdensberømte tv-prædikant Benny Hinn (t.v.).

Konferencen TRO 2015 finder sted i Albertslund den 28.juni – 5.juli. Her samles kristne fra nær og fjern. Der er allerede kommet tilmeldinger fra de skandinaviske lande, Tyskland og Schweiz, oplyser Københavns Bibeltrænings Center (KBC).
Sommerkonferencen har i år temaet HØST, da ’markerne er hvide til høst for frelse og vækkelse i Danmark og Europa’.
Flere udenlandske talere gæster konferencen, blandt andre Henry Hinn (Canada), Linda Bergling (Sverige), Carl-Gustav Severin (Sverige) og Peter Hasler (Schweiz).
Henry Hinn betegnes som en forkynder med en stærk salvelse, humor og gennemslagskraft. Han har forkyndt Guds Ord i over 30 år. Linda Bergling er underviser og forfatter. Hun er, sammen med sin mand Gunnar, pastor for menigheden Arken i Stockholm. Hun er kendt for sit empatiske væsen med et fokus på bøn, genoprettelse og indre lægedom. Carl-Gustav Severin er prædikant og rejsende evangelist og forkynder især i Østeuropa, Rusland, Indien og Kina med frelse og helbredelser. Peter Hasler er pastor for frimenigheden Zoe Gospel Center i Zürich, som er affilieret med Rhema Bible Training Center i USA.
Der vil være møder på Hedemarksvej 15 i Albertslund både dag og aften. Entre til hele ugen samlet kan købes på Billetto – og der kan også købes dagsbilletter i døren. Der er tolkning på møderne. Se kbc.dk, billetto.dk, KBC’s facebook-side, eller skriv på adressen info@kbc.dk.