Christiansborgs termostat

- Synes du, det er godt nok? spurgte Knud Erik Hansen.
– Synes du, det er godt nok? spurgte Knud Erik Hansen.

– Vi skal være en termostat på Christiansborg. Vi skal ikke bare vise temperaturen, vi skal korrigere den, mener KD-kandidat Knud Erik Hansen.

– Politisk korrekthed kræver, at vi garderer os i alt det, vi siger. Men så har vi ikke noget at komme med. Vi må sige, hvor vi adskiller os. Vi tager afsæt i det kristne menneskesyn. Alle har værdi, uanset om de er arbejdsløse eller direktører. Vi tager afsæt i familien med far, mor og barn. Noget er helligt og forpligtende for os. Vi skal være et folk. Ikke en flok, opfordrer Knud Erik Hansen.
– Vi siger ja til livet. Nej til aktiv dødshjælp. Ja til familien. Ingen støtte til kunstig befrugtning af homofile. Sygehusene kunne spare ½ milliard i medicinudgifter, hvis vi gjorde, som de gør i Norge. Dermed kunne vi ansætte 1.148 flere sygeplejersker, mener KD-kandidaten fra Sydjylland.
Han understregede, at det er farligt at tro, at man kan have indflydelse som kristen i de store partier. Hans far havde stillet et stilfærdigt spørgsmål engang, da Knud Erik selv havde haft for mange cigaretter med over grænsen fra Tyskland:
”Og det tøs do er godt nok?”
– Det samme spørgsmål må vi også stille, hvis vi eller andre skulle overveje at stemme på andre partier. Mener vi, at det ville være godt nok? spurgte Knud Erik Hansen.