Direktørfrue støtter børns ferier med Gud og leg

Minna Due Jensens fond  støtter både Kjelsølejren og trykning af søndagsskole-magasinet ’Guldkorn - Få et - så et.’
Minna Due Jensens fond støtter både Kjelsølejren og trykning af søndagsskole-magasinet ’Guldkorn – Få et – så et.’

Minna Due Jensens fond støtter bl.a. børn, som gerne vil på søndagsskolelejr.

Hvis børn fra Viborg Kommune gerne vil på søndagsskolelejr på Kjelsølejren ved Ans, kan de søge støtte fra Minna Due Jensens Fond.

Kjelsølejren, som hører under Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler (DFS), har planlagt 6 forskellige lejre for børn og juniorer denne sommer. Og netop i år får flere børn mulighed for at deltage med støtte fra fonden ”Børnenes ven”.
– Børn fra Viborg kommune, der af forskellige private årsager ikke har mulighed for at tilmelde sig, kan søge om støtte til lejren gennem ”Børnenes ven – Minna Due Jensens Fond”, ved at gå ind på hjemmesiden børnenes ven.dk, udtaler Minna Due Jensen.
Hun er formand for Grundfos- fonden og gift med Grundfos’ direktør.
Der er allerede tilmeldt næsten 300 børn og over 100 ledere til DFS-lejrene ved Ans.
– Børn skal opleve, at de er værdifulde, siger Erik Bertelsen, som er næstformand i DFS. Han oplyser, at hver lejr har en ansvarlig lejrchef og en flok voksne ledere, som bruger deres fritid på at give børnene en uforglemmelig ferie med indhold.

s4_Guldkorn_forside7.000 gratis Guldkorn

Minna Due Jensens Fond har også netop sponsoreret trykning af 7.000 kopier af DFS-magasinet ”Guldkorn – få et, så et”, som hjælper forældre med dåbsoplæringen. Magasinet understreger, at mor og far er de vigtigste i verden – også i arbejdet med at give troen på Jesus videre til deres børn. Når det gælder tros-udviklingen hos børn, vurderer drengene fx, at mors indflydelse scorer 81 point, mens konfirmandundervisningen kun scorer 26 point på en skala fra 1-100.
Takket være støtten fra Minna Due Jensens Fond kan DFS nu uddele 7.000 Guldkorn gratis til forældre, blandt andet på sommerlejrene.
– Guldkorn-kampagnen følges op til efteråret, hvor en række fagpersoner kan bookes til foredrag om at formidle troen til sine børn, oplyser Henrik B. T. Choi Nielsen fra DFS.