Første hold afslutter Troens Ilds bibelskole

1.række fra venstre: Jonabia Pedersen, Annette Vinderup, Zhaleh Sabouri, Jan Sloth, Lene Fogtved, Ingrid Sloth, Maria Baluta. 2. række fra venstre: Jacob Pedersen, Merete Pedersen, Adam Kristensen, Birthe Kousholt, Joan Christensen, Susan Kristensen, Per Kristensen, Preben Kousholt, Kirsten O. Pedersen, Margit Djørup, Kjeld O. Pedersen, Michael Pedersen, Ole Hartmann.
1.række fra venstre: Jonabia Pedersen, Annette Vinderup, Zhaleh Sabouri, Jan Sloth, Lene Fogtved, Ingrid Sloth, Maria Baluta. 2. række fra venstre: Jacob Pedersen, Merete Pedersen, Adam Kristensen, Birthe Kousholt, Joan Christensen, Susan Kristensen, Per Kristensen, Preben Kousholt, Kirsten O. Pedersen, Margit Djørup, Kjeld O. Pedersen, Michael Pedersen, Ole Hartmann.

Det første hold elever afslutter nu et to-års kursus på Troens Ilds bibelskole i Nordjylland.

Pastor Kjeld O. Pedersen oplevede gennem flere år, at Gud talte til ham om en bibelskole. Da familien fik en brasiliansk svigerdatter, Jonàbia Cavalcanti, der er uddannet på Rhema Bibel Training Center i Brasilien, blev planerne ført ud i livet i 2013.

To år med forvandling

Bibelskolen har til huse i egne lokaler i Nørresundby, og her har 15 elever nu snart fuldført det toårige program med undervisning hver lørdag fra kl. 10 til 16.
Eleverne kommer fra hele Jylland, bl.a. Herning, Sønderjylland og Nordjylland. Trods de store afstande er mødedeltagelsen stor:
– Dette bibelskoleforløb har haft 1. prioritet i mit liv, og jeg har kun forsømt én lørdag i de to år, pga. mit barnebarns konfirmation, siger Joan Christensen fra Sæby.
– Jeg har lært at stå på Guds ord som den højeste autoritet i mit liv og lært, hvem jeg er i Kristus. De to år har forvandlet mit liv, siger Maria Baluta fra Vinderup.
– Jesus fandt mig – derfor er jeg her på bibelskolen! siger Zhaleh Sabouri, der er tidligere muslim. Og Lene Fogtved, 81, siger:
– Vi skal uddanne flere disciple for Jesus, en stærk Åndens hær!

Næste kursus

Kjeld O. Pedersen har haft Kenneth E. Hagin, grundlægger af Rhema-bibelskolerne, som mentor, og undervisningen er inspireret herfra. Rebecca Benton fra Californien, uddannet på Rhema Bible Training Center i Tulsa, Oklahoma, var underviser en måned. Også Jonàbia Pedersen har undervist i forskellige emner.
Næste års elever vil få undervisning af bl.a.: Lisa Campbell, USA og profet og pastor John Hamel, der begge er uddannet fra Rhema Bibel Training Center, Tulsa Oklahoma. Den faste undervisningsstab udgøres af: Kjeld O. Pedersen, Merete og Jacob Pedersen og Michael og Jonàbia Pedersen.
Man kan læse mere på www.troensild.dk