Formandsskifte i Krifa Nordjylland

Thomas Højgaard
Thomas Højgaard

Thomas Højgaard, Hjørring, er tiltrådt som formand for Krifas Region Nordjylland. Han afløser Christian Borrisholdt Steen.
Thomas Højgaard har valgt at engagere sig i Krifa, fordi Krifa baserer sit idegrundlag på et kristent livs- og menneskesyn.
I sit formandsarbejde vil han prioritere at videreudvikle Krifa som en ny tids fagbevægelse, der motiverer mennesker til at have god arbejdslyst igennem hele deres arbejdsliv. Et af de konkrete opgaver, han vil tage fat på, er at fremme et arbejdsmarked med en bedre balance mellem familie- og arbejdsliv. Han arbejder som kundekonsulent i Krifas Aalborg-afdeling og har siddet i Krifas Region Nordjyllands bestyrelse siden 2012.
Thomas Højgaard afløser Christian Borrisholt Steen, Vodskov, der har trukket sig fra bestyrelsen for at undgå inhabilitetsproblemer, efter at han er blevet politisk konsulent på Krifas hovedkontor i Århus.