Ny leder på bofællesskab i Ølgod

s2_Ingrid IMG_0066Ingrid Danielsen bliver den nye leder på det kristne bofællesskab Østbækhjemmet i Ølgod. Hun afløser Inge og Mogens Stig Nielsen, der efter 10 års ansættelse har valgt at gå på efterløn og pension ved udgangen af juli.
Ingrid Danielsen bor sammen med sin mand Hans i Ølgod og har 2 voksne sønner.
Ingrid er uddannet pædagog og psyko- og familieterapeut. Hun har de sidste 8 år været leder for den private børnehave Solsikken i Skjern. Ingrid har tidligere sammen med sin mand haft psykoterapeutisk praksis i Ølgod. Hun har også 7 års erfaring med psykisk udviklingshæmmede på Værkstedet Viaduktvej. Herudover har hun taget flere relevante kurser og er nu i gang med en diplom-lederuddannelse.
Der bliver holdt afskeds- og velkomstreception den 7. aug. kl. 14 til 16 på Østbækhjemmet, oplyser bestyrelsesformand Frank Knudsen.