Lighed og respekt

s12_Stidsen, FridtjofFridtjof Stidsen
Korning Gammelby 35
8700 Horsens
Folketingskandidat for KD
i Østjyllands Storkreds.

Lighed og respekt, også for psykisk syge, ældre og handicappede borgere. Ligeværd, også for dem, der har brug for omsorg og de varme hænder. Disse sætninger er nøgleord i KristenDemokraternes politik i forhold til de borgere, der har behov for hjælp og omsorg. Hjælpen og behandlingen skal foregå på en værdig og medmenneskelig måde. Teknologien kan være en stor hjælp, men skal ikke bruges som kompensation for menneskeligt nærvær og omsorg.
Ej heller må vi glemme de pårørende. Her kan der virkelig også være brug for støtte og rådgivning. Eksempelvis forældre til handicappede børn. De yder en stor indsats. Den må vi bakke op, så hele familien kan fungere.