Foredrag af forfatteren til bogen ’Hvorfor Israel?’

Willem Glashouwers bog er netop udkommet på dansk.
Willem Glashouwers bog er netop udkommet på dansk.

Willem Glashouwer, Holland, der er præsident for ”Christians for Israel” og ærespræsident i ”European Coalition for Israel” i EU besøger højskolen på Lykkegårdsvej i Kolding den 5. juli i forbindelse med udgivelsen af ’Hvorfor Israel?’ på dansk.
I foromtalen af Hvorfor Israel? skriver Jørgen Vium Olesen, Scandinavia Forlag: ”En meget spændende og interessant bog, et vigtigt profetisk indslag. Den giver en god gennemgang af Bibelens pagter og udforsker Israels bibelske betydning for kristne i dag”.
Sidste år vendte 26.427 jøder hjem til Israel. Er det opfyldelsen af bibelske profetier, lige for vore øjne? Det er et af de emner, Willem Glashouver vil komme ind på i seminaret ’ISRAEL- Brændpunkt i Mellemøsten’, som er et åbent arrangement i spisesalen.
W. Glashouwer er ordineret præst og teolog i ”Dutch Reformed Church” og tidl. direktør for Evangelical Broadcasting Company”. Hans bog ’Hvorfor Israel’ kan købes under seminaret og på forskellige andre steder i Danmark. Under seminaret vil der være mulighed for spørgsmål – og Willem vil signere bogen, for dem der ønsker det, oplyser Georg Berthelsen, der er formand for Operation Exodus i Danmark.