Sommercamp i Mariager om ’En højere enhed’

På Sommercamp taler bl.a. Matthew Barnett fra Los Angeles (billedet), Zak Mishriki, som er palæstinenser fra Israel og Glyn Barrett fra England.
På Sommercamp taler bl.a. Matthew Barnett fra Los Angeles (billedet), Zak Mishriki, som er palæstinenser fra Israel og Glyn Barrett fra England.

Temaet for årets Sommercamp i Mariager den 11.-17. juli er inspireret af både bjergbestigning – og Jesu bøn om kirkens enhed.

”Jeg beder om, at de alle må blive et, ligesom du og jeg er et, så verden kan tro, at du har sendt mig”, siger Jesus i Johannesevangeliet 17:21.
– Vi forestiller os livet som en bjergvandring, hvor vi er afhængige af andre, når de stejle bjergsider skal indtages. En gruppe bjergbestigere har øje for hinanden, besidder forskellige styrker, kobler sig på hinanden og har et fælles mål. I den enhed skal der være plads til forskellighed, og individuelle roller skal udfyldes. Alle mennesker er rigtige, og alle mennesker er vigtige. Vi ser frem til en uge, hvor vi alle bliver udrustet og udfordret, og hvor alt kommer til at gå op i en højere enhed, hedder det på hjemmesiden.

Tre internationale talere

Til årets Sommercamp deltager Matthew Barnett, som arbejder blandt de dårligst stillede i en af verdens mest kriminelle byer, Los Angeles. Den lokale kirke, Dream Center, startede med 39 medlemmer i 1994. I dag når den ud til mere end 50.000 mennesker hver uge gennem socialt arbejde.
Palæstinenseren Zak Mishriki voksede op i en flygtningelejr uden for Jerusalem. Hans far var en palæstinensisk kommunist. Israelerne dræbte hans bedstefar og hans ven. Og Zak lærte at hade jøderne. Men for 15 år siden mødte han Jesus. Nu arbejder Zak Mishriki ud fra en undergrundskirke på Vestbredden, hvor han leder unge fra PLO, Hamas og Islamisk Jihad til Jesus.
Den 42-årige Glyn Barrett står i spidsen for en af Europas hurtigst voksende kirker !Audacious Church i Manchester City. Glyn Barrett har besøgt Danmark flere gange og fungerer som inspirator for mange frikirkeledere.
KKR/TV sender direkte fra alle møder på SommerCamp i Mariager 11-17. juli. Man kan se alle møder direkte på www.kkr.dk.