Frøfestival 2015 holder weekend med 80’ernes popmusik

s4_frøDen 18.-20. september holder Kristelig Handicapforening musikfestival på Frøstruphave Efterskole sammen med skolens elever.
I år er temaet Toppen af Frø-Poppen med fokus på 80’ernes popmusik. Der vil være pink benvarmere, crepet hår, musik og bevægelse samt gudstjeneste og lovsang søndag. Det vil være en festlig weekend på de handicappedes præmisser, lover arrangørerne.
Man kan tilmelde sig Frøfestivalen via KH’s hjemmeside.
BodilFrøfestival 2015 holder weekend med 80’ernes popmusik
Den 18.-20. september holder Kristelig Handicapforening musikfestival på Frøstruphave Efterskole sammen med skolens elever.
I år er temaet Toppen af Frø-Poppen med fokus på 80’ernes popmusik. Der vil være pink benvarmere, crepet hår, musik og bevægelse samt gudstjeneste og lovsang søndag. Det vil være en festlig weekend på de handicappedes præmisser, lover arrangørerne.
Man kan tilmelde sig Frøfestivalen via KH’s hjemmeside.