Kristne syrere i Sverige flygtet efter chikane på asylcenter

To kristne familier, som var flygtet fra Syrien til Sverige er nu atter på flugt fra muslimske landsmænd på et asylcenter, skriver The Christian Post.
– De turde ikke blive boende. Der var for mange trusler, og de fik ingen hjælp. De valgte så at flytte, uden at vi havde noget med det at gøre, fortæller en svensk regeringstalsmand for migration.
Muslimer på asylcenteret havde krævet, at de kristne familier skulle gemme deres kors og ikke bruge de offentlige rum i asylcenteret, hvor der bor omkring 80 – fortrinsvis syriske muslimer.
– Forfølgelsen af syriske kristne har nået ’bibelske proportioner’. Kristne i titusindvis flygter fra Irak og Syrien stort set uden andet end det tøj, de har på kroppen, på grund af pres fra Islamisk Stat, udtalte Mike Gore fra Open Doors Australia allerede i november sidste år.
Men de kristne asylsøgere oplever nu chikane fra deres muslimske landsmænd i de vesteuropæiske lande, hvor de søger asyl. Ligesom i Sverige er der meldinger om trusler og overgreb mod kristne asylsøgere både i Holland, Tyskland og Danmark.