Finsk forbønsleder udfordrer danskere til bøn for landet

 Päivi Heikkila er inviteret til at tale i Aarhus,  Kolding, Slagelse og Høje Tåstrup af Bedehus.dk
Päivi Heikkila er inviteret til at tale i Aarhus,
Kolding, Slagelse og Høje Tåstrup af Bedehus.dk

Bedehus Danmark har inviteret den finske forbønsleder og forfatter Päivi Heikkila til at inspirere danske kristne på en række inspirationsdage.

Den første inspirationsdag holdes i Aarhus i Citykirken på lørdag den 5. september fra kl. 10-17. Det er ikke blot en samling for kirken, men for hele det midt- og nordjyske område.
Søndag formiddag den 6. september taler Päivi Heikkila i Slagelse i forbindelse med gudstjenesten i Kristent Center. Også denne samling er åben for alle – og ikke mindst den omliggende del af Sjælland.
Mandag aften den 7. september kl. 19 holdes der en samling på Kolding Internationale Højskole, hvor man håber at samle kristne med forbøn på hjertet fra det sydjyske og fynske område.
Og endelig bliver der en samling tirsdag aften i Citykirken i Høje Tåstrup.
Paivi Heikkila opfordrede for 15 år siden de finske kristne til at finde sammen i alle de 450 kommuner på tværs af kirkeskel og bede for deres lokale samfund.
Opfordringen førte til, at der blev oprettet bedegrupper i alle finske kommuner. Og ved en fælles samling på det olympiske stadion i Helsinki mødte 10.000 kristne forbedere op. Efter de kristnes forbøn for Finland er der sket ændringer, ikke blot lokalt i kommunerne, men også på landsplan. Finland har således fået både en præsident og en statsminister, som tydeligt bekender deres personlige kristne tro. Forbederne ser dette som resultat af deres bønner.
– Formålet med samlingerne i Danmark er at styrke forbøns-indsatsen gennem at opmuntre, inspirere og udruste de troende til bøn for deres by og område, for regering og folketing, ja alle vigtige samfunds-områder, siger Rakel Kristiansen fra Bedehus Danmark.
– Vi tror, at vi dermed er med til at berede vej for et åndeligt gennembrud i Danmark og for at se Guds rige bryde igennem til alle områder af vores samfund.
Der er intet deltagergebyr, men der indsamles en gave til arbejdet i Bedehus.dk.