Jeg aner ikke noget om bøn

Livet her på jorden ikke længere end et knips med fingrene, målt med evighedens målestok. Vi er altså gæster her på jorden på meget kort besøg.
Livet her på jorden ikke længere end et knips med fingrene, målt med evighedens målestok. Vi er altså gæster her på jorden på meget kort besøg.

Kære ven.
Jeg skriver til dig for at fortælle, hvad jeg har oplevet.
Det er jo dig, der har den Brevkasse, der hedder ”Fra sygdom til sundhed.”
Jeg har aldrig før skrevet til en Brevkasse. Men nu gør jeg det. Jeg har altid tænkt, at det at skrive til en Brevkasse kun var for kvinder.
Forleden dag, da jeg sad i min læges venteværelse, lå der sammen med de andre blade en kristen avis ved navn Udfordringen. Den avis har jeg aldrig hørt om før. Men da jeg kom til at vente længe i min læges venteværelse, fik jeg læst ret meget i den. Meget interessant.
Jeg var ved lægen på grund af min Diabetes 2. Jeg går regelmæssigt til kontrol. Jeg spurgte min læge, om han kendte til Udfordringen. Men det gjorde han ikke. Han vidste ikke, hvordan den avis var kommet i hans venteværelse. Han sagde, at der nok var nogen, der havde lagt den der.
Men nu skal du høre, hvad der virkeligt satte mine tanker i sving: Det var de korte indlæg, der hed: – ”Min oplevelse.”
Det var helt fantastisk, men også lidt positivt chokerende, hvad mennesker havde oplevet på grund af bøn og salveduge.
Det var helt nyt for mig, for jeg kender så godt som ingenting til kristendommen. Jeg har heller aldrig prøvet at bede. Jeg er da selvfølgeligt døbt og konfirmeret og har også lært om kristendommen i skolen. Men jeg har glemt alt om det. Det er ikke blevet holdt ved lige.
Men hvor var det interessant at læse, hvordan folk, der var blevet helbredt af bøn, sagde tak til Jesus.
Jeg anede ikke, at sådan noget foregik i dag. Jeg vil da også gerne have, at du beder for mig og sender mig en salvedug.
Du må gerne svare mig og fortælle mig noget mere om den Jesus, som folk i din Brevkasse lyder til at være meget glade for.
Jeg vil prøve at få fat i nogle flere numre af Udfordringen. Måske findes de på biblioteket. Jeg skulle måske også prøve at gå i kirke. Jeg hedder Svend.
Venlig hilsen til dig

Svar:

Livet på jorden er en kort overgangs-periode

Kære Svend
Jeg er glad for at høre, at dit første møde med Udfordringen blev en positiv oplevelse.
Om du kan finde Udfordringen på biblioteket, ved jeg ikke. Men du kan altid tegne et abonnement ved at gå ind på Udfordringens hjemmeside på internettet.
Jeg har også allerede bedt for dig og sendt dig en salvedug, som du nok allerede har modtaget.
Jeg vil nu gerne fortælle dig noget om Jesus og om bøn:
Lad mig starte med at sige, at livet her på jorden ifølge Bibelen kun er en kort overgangs-periode. Om man bliver 20 år eller 120 år, så er livet her på jorden ikke længere end et knips med fingrene målt med evighedens målestok. Vi er altså gæster her på jorden på meget kort besøg. Hvad er så formålet med det besøg?
Formålet med vores besøg her på jorden er at møde Guds Søn, Jesus Kristus. Det gælder om at lægge sit liv i hans stærke hænder, så bliver vores liv indskrevet i livets Bog, dvs. det evige livs Bog.
Nu ved jeg ikke, hvordan du ser på dig selv; men Bibelen siger til dig, at der er en, som elsker dig. Han døde for din skyld.
Der er en, der altid har tid til dig. Der er en, der har omsorg for dig. Han er verdens frelser. Hans navn er Jesus Kristus. Han ønsker også at være din frelser, Svend.
Jesus har købt billetten til dig. Billetten til hjemrejsen til Himlens land. Han betalte billetten til dig på Golgatas kors Langfredag.
Bibelen siger også, han er den gode hyrde, der søger efter dig. Tag ham med ind i dit liv. Lev ikke dit liv alene i en usikker og utryg verden.
Om Jesus står der i Bibelen i Johannes-evangeliet kap. 3, vers 16: ”Thi således elskede Gud verden, at han gav sin søn, den enbårne, for at enhver, som tror på ham, ikke skal fortabes, men have evigt liv.”
Så er spørgsmålet: Hvordan kan vi mennesker møde Jesus?
Det vil jeg gerne sige til dig: Kald på Jesus. Det hedder at bede.
Alle har nemlig en direkte forbindelse til Jesus. Forbindelse er altid åben. Jeg kalder den forbindelse for den himmelske telefon. Jesus er i den anden ende.
Du har nok aldrig brugt den forbindelse, som du selv siger. Men du behøver ikke at dreje et langt, kompliceret nummer. Sig bare fx: ”Kære Jesus, –”. Fortæl ham om din situation. Du kan sige alt til Jesus. Han lytter. Læg alt frem for ham. Det er en befrielse.
Kære Svend, jeg synes, du skal lade forbindelsen til Himlen, til Jesus, blive en ”varm” forbindelse. Jesus siger nemlig til dig i Matthæus-evangeliet kap. 11, vers 28: ”Kom hen til mig, alle I som er trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile.
Prøv at gå til Jesus, Svend, det vil du aldrig fortryde.
Med venlig hilsen
Orla Lindskov

Oplevelser:

Hej Orla
Jeg har forskellige problemer, som jeg gerne vil have dig til at bede for. Men det fører for vidt, hvis jeg udførligt skal til at beskrive dem her. Men Gud kender dem alle, og jeg vil blot bede dig om at bede for dem alle.
Jeg medsender også min salvedug og beder dig om at salve den og bede over den igen, for din forbøn og salvedugen hjælper mig meget.
Jeg ønsker Guds velsignelse over mit liv. Du skal også vide, at de problemer, du bad for sidst er væk. Dem er der ingen grund til at bede for igen.
Tak.
H.

Kære Orla Lindskov
Da jeg ved, at du er en Herrens tjener, henvender jeg mig til dig i håbet om, at du vil hjælpe mig. Jeg er for nylig blevet ramt af en alvorlig øjensygdom, som jeg nu er begyndt behandlingen af på hospitalets øjenafdeling. Diagnosen er: ”en våd ADM”.
Jeg vil bede om din hjælp og om en salvedug. Jeg har nemlig for nogle år siden også haft kontakt med dig. Du sendte mig en salvedug, og den havde en fantastisk virkning.
Jeg beder også selv om Guds hjælp i hverdagen. Jeg er en kvinde i firserne.
Med venlig hilsen
A.