Ny præst i Missionsforbundet

s2_Philip Fodgaard1 storSøndag den 23. august blev Phillip Fodgaard indsat som præst ved Missionsforbundets kirke, Bethaniakirken i Aalborg.
Phillip Fodgaard (31) har allerede 6 års erfaring som præst i Missionsforbudnets menighed i Tylstrup. Ved siden af sin præstefunktion i Tylstrup og nu Bethaniakirken fortsætter Philip som såkaldt MBU-præst på landsplan – dvs. præst for Missionsforbundets Børn og Unge. Det er en deltidsstilling på 15 pct. af fuld stilling. Under sin uddannelse på Ansgarskolen i Kristiansand var Philip ungdomspastor som fritidsjob.
Philip er meget bevidst om det kald, han har fra Gud til tjeneste som præst, forkynder, sjælesørger og meget mere. Han brænder for at nå mennesker med evangeliet – og han brænder igennem med sit budskab!
Philip Fodgaard er gift med Cecilie og far til to børn. I Bethaniakirken i Aalborg skal han være medpræst sammen med menighedens præst Dominique Lachat.