Nye missionærer i Cambodja

Familien Christensen fra Sønderjylland rejser til Cambodja søndag den 16. august. Foto: Privat.
Familien Christensen fra Sønderjylland rejser til Cambodja søndag den 16. august. Foto: Privat.

Søndag 16. august rejser Andrea og Brian Christensen fra Danmark til Cambodja som missionærer for Luthersk Mission.
Dermed har Luthersk Mission (LM), som er Danmarks største missionsselskab 47 udsendte inklusive 14 volontører.
Andrea og Brian og deres to børn har indtil nu boet i Sønderjylland. Han har været gymnasielærer i Aabenraa.
Fremover skal de bo i Cambodjas hovedstad Phnom Penh, hvor Brian skal være missionær på universitetet, mens Andrea skal arbejde med børn i den lutherske kirke. I første omgang skal de dog på sprogskole for at lære khmer.
LM har haft missionærer i det overvejende buddhistiske Cambodja siden 2003. Med Andrea og Brian kommer LM op på 12 udsendinge i landet inklusive 4 volontører. Yderligere to volontører rejser til landet i september. LM søger samtidig en teamleder til at varetage personaleledelsen for de udsendte.
I Cambodja arbejder LM med gadebørn, børn af prostituerede, undervisning af menigheder og unge under uddannelse. Siden 2010 har LM arbejdet i et nybyggerområde ved navn Fjendeskoven. Her er mange blevet kristne i de senere år.