Familiegospel på Godset i Kolding

For syvende gang laver Kolding Gospel Fellowship (KGF)event i Kolding med sangere fra hele Syd- og Vestjylland.
For syvende gang laver Kolding Gospel Fellowship (KGF)event i Kolding med sangere fra hele Syd- og Vestjylland.

Kolding Gospel Fellowship (KGF) inviterer alle sangglade til GospelCelebration på spillestedet Godset i Kolding søndag eftermiddag den 4. oktober.
– GospelCelebration er ikke en koncert, men en meget anderledes form for gudstjeneste, hvor hele kroppen og sjælen kommer i sving, fortæller Steffen Bay fra KGF. Han er selv dirigent for South City Gospel Choir, et af områdets 6 gospelkor, der sammen arrangerer GospelCelebrations og Gospelmeditationer fire gange om året. Den 4. oktober vil South City Gospel Choir skyde eventet i gang med nogle svingende gospelsange.
Sognepræst Iben Munkgaard Davids fra Brændkjærkirken i Kolding vil holde en kort og relevant tale.
– Det er så godt at synge sammen. Der kommer et unikt fællesskab ud af det, som man ikke oplever andre steder. Og så rører det dybt ind i hjertet ikke bare at lytte, men at få lov til at gøre noget af sin religiøsitet ved nogle af de otte meditative stationer rundt i rummene på Godset, hvor man kan udtrykke sig eller bare hygge med lego og tegning, fortæller Henrik Engelbrekt Refshauge fra gospelkoret 4GVN Gospel Friends.