Bøger om forfølgelse af kristne til alle folketingspolitikere

s2_Christian foran ChristiansborgChristian Larsen fra det kristne forlag Prorex tog den 14. september turen til København for at aflevere et eksemplar af bøgerne “Tro trodser ISIS” og “De dræber kristne” til hvert af Folketingets 179 medlemmer.

’Tro trodser ISIS’ handler om forfølgelse af kristne i Mellemøsten. Det er Islamisk Stats erklærede mål at foretage en fuldstændig udrensning af kristne og andre minoriteter. Bogen er skrevet at Johnnie Moore, som er en af de førende talsmænd for de kristne i Mellemøsten. Han præsenterer bl.a. læseren for modige troende mænd og kvinder, som vover at trodse den islamistiske terrorbevægelse.
Bogen ’De dræber kristne’ af Tom Doyle beretter også om virkelige hændelser og om, hvad det kan koste at følge Jesus i det 21. århundrede i de lande, hvor kristne bliver forfulgt og undertrykt.
Nu har alle Folketingets medlemmer så fået to bøger, som sætter fokus på forfulgte og undertrykte kristne. Regeringen har netop i sit grundlag lovet at sætte fokus på forfulgte kristne. Nu har alle politikerne på Christiansborg fået en chance for at læse, hvad det handler om.