Kristen film om bøn hitter i USA

Den kristne film ’War Room’ oplever voldsom interesse i USA, skriver KPK.

Alene på premiere-weekenden spillede filmen 11 millioner dollars (eller 75 millioner kroner) ind. Dermed bliver War Room den næstmest sete biograf-film i USA efter storfilmen ’Straight Outta Compton’, skriver The Hollywood Reporter.
Men det hører med til historien, at War Room kun blev spillet i 1.135 biografer, mens ’Straight Outta Compton’, som indtjente 13,2 millioner dollars, blev vist på hele 3.142 forskellige steder.
I filmen har brødrene Alex og Stephen Kendrick næsten udelukkende brugt afro-amerikanske skuespillere.
– Da vi begyndte at arbejde med plottet, gik det op for os, at filmen ville blive stærkere og mere lidenskabeligt fortalt fra et afro-amerikansk perspektiv. Den afro-amerikanske kirke er mere inderlig, de er mere udtryksfulde, og de har en mægtig lidenskab i deres bønner, siger Alex Kendrick. Men det er Gud, der skal have al æren, tilføjer filmskaberen.