Menighedens byggesten

Karsten Jensen
Vinkelvej 5
4470 Svebølle

Jeg har for nylig modtaget et ord fra Herren, som gælder for hele Guds folk i Danmark:

”Til min menighed. Mine børn! Åben jeres hjerter, søg ind til mig, for at lære at kende mit hjerte.
Jeg ved godt, at I som mennesker og menighed har jeres at kæmpe med.
Men læg det ned for en stund, og kom ind til mig for at lytte med jeres hjerter til min tale til jer.
Der er en fremherskende misforståelse i min menighed i landet. For generelt har man den forståelse af tingene, at de åbenbaringer, som jeg giver til de forskellige, bygger man menigheder på, for at holde dem for sig selv. Det har aldrig været min mening med det. For de åbenbaringer, som jeg giver til min menighed, er kun byggesten af forskellig størrelse, som skal føjes sammen til en helhed.
Så jeg siger til min menighed: Lad være med at gå og putte med de åbenbaringer jeg giver til jer! Men find sammen for at sætte jeres byggesten samen, så I, under Helligåndens ledelse, kan bygge mit rige her i Danmark.
Husk på, at jeg har givet jer en befaling, at I skal elske hverandre, som jeg har elsket jer. Derpå skal alle kende, at I er mine disciple, ved at I har indbyrdes kærlighed.
I er mit brev til verdens børn, for de læser ikke Bibelen.
Hvis mit folk ikke kan klare at være i samme stue, hvordan skal mennesker så kunne komme til tro og blive frelst?
Jeg ser også, at I kæmper og spørger hverandre, hvordan skal vi komme videre.
Jeg siger til hver enkelt og især til lederskabet: Kom til mig og spørg mig: Hvad vil du, at vi skal gøre, hvor skal vi gå hen, vil du ikke godt sætte kursen for os og lede os?
Jeg siger til jer: Spørg mig, og jeg vil svare jer!
Kærlig hilsen fra Herren Jesus Kristus og jeres Himmelske Fader.”