Min bedste souvenir

s24_Min bedste souvenierPå ferieture køber vi ofte lidt med hjem, gerne noget, der er lidt særligt fra ferieegnen eller blot noget, som er anderledes, end det man får derhjemme. – Ikke så meget pyntegenstande – dem får vi hurtigt fyldt op af – hellere en brugsgenstand eller noget spiseligt.

Min bedste souvenir indtil videre fik vi med hjem ved et tilfælde – og vi opdagede den først et stykke tid efter, vi var kommet hjem…

…en plastic-bærepose fra en tøjbutik, FOREVER 21 i Toronto i Canada. Vi købte et par stykker tøj i butikken og fik dem udleveret i den gule plastic-pose. Tøjet kom i brug og er samtidig et minde fra Toronto. Plastic-posen var solid og blev genbrugt på vejen hjem. Godt hjemme igen landede posen på hylden for plasticposer og blev først taget ud, da een på et tidspunkt skulle bruge en solid pose til andre ting. Da posen blev genbrugt i Danmark blev den fyldt så meget op, at bunden af posen kom tydeligere frem. I bunden stod en påskrift: JOHN 3:16
Waau – mit yndlingsbibelvers trykt på bunden af en plastic-pose, som vi havde fået ved tøjindkøb i Toronto…
Navnet på butikken FOREVER 21 prøver at få os til at tænke, vi vedbliver at være unge, når vi køber smart nyt og ungdommeligt tøj – selvom vi naturligvis inderst inde ved, det ”kun er reklame” og ikke virkelighed.

Af Bodil Witvliet, Kordegn, København
Af Bodil Witvliet,
Kordegn, København

Også derfor synes jeg, det er så flot, man har valgt i bunden at trykke Jesu løfte om det evige liv:
For således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver, som tror på ham, ikke skal fortabes, men have evigt liv. (Johs.3:16)
Vi vedbliver ikke at være 21 for evigt, men vi har et løfte om evigt liv, når vi tror på Jesus Kristus.

Derfor er en plasticpose min bedste souvenier!