Ny ledelse i Arrow Danmark

Fra venstre ses bestyrelsen: Simon Engmose, Ulf Preisler, Signe Voldby, Jesper Oehlenschläger, Thomas Quistgaard Nielsen (bagest) og Karsten Bach (bagest) - endvidere daglig leder Peter Sode Jensen (forrest i blå t-shirt) samt administrator Helle Torp Tjørnelund.
Fra venstre ses bestyrelsen: Simon Engmose, Ulf Preisler, Signe Voldby, Jesper Oehlenschläger, Thomas Quistgaard Nielsen (bagest) og Karsten Bach (bagest) – endvidere daglig leder Peter Sode Jensen (forrest i blå t-shirt) samt administrator Helle Torp Tjørnelund.

Det kirkelige lederskabsprogram Arrow har fået ny bestyrelse og daglig ledelse.

Det mentorbaserede, 2-årige lederskabsprogram ARROW holdt generalforsamling i Vartov den 1. september.

Mens det andet hold på 21 deltagere her i efteråret skal deltage på deres andet af i alt fire internater, har Arrow fået ny bestyrelse.
Det drejer sig om Astrid Petersen (genvalg), Jesper E. Oehlenschläger (nyvalg), Karsten Bach (nyvalg), Signe Voldby (genvalg), Simon Engmose (nyvalg), Thomas Quistgaard Nielsen (genvalg) og Ulf Preisler (nyvalg).
Thomas Quistgaard Nielsen blev valgt som næstformand, mens Jesper E. Oehlenschläger blev ny formand. Jesper, som oprindeligt har taget initiativ til ARROW i Danmark og hidtil har været daglig leder på programmet, afløser Thomas, der har været formand for ledelsesgruppen siden sidste generalforsamling.
Ny, daglig leder bliver Peter Sode Jensen, der er 46 år og bor i Holstebro med sin kone Anne-Marie og parrets fire døtre. Han er til daglig ansat som præst i Holstebro Oasekirke og har i øvrigt selv taget ARROW-kursus i England.
– ARROW er den efteruddannelse, som jeg hidtil har søgt forgæves efter. Her er der blevet taget hånd om hele mit liv som leder, præst, ægtefælle og familiefar. Her har jeg fået hjælp til at gøre fyldest i de opgaver, som er mine, – ikke på bekostning af min familie og sundhed i ånd, sjæl og legeme; men i kraft af dette, siger Peter Sode Jensen.
ARROW lederskabsprogrammet forventer, at et nyt hold deltagere – det tredje i Danmark – kan begynde i februar 2017.