14.000 udlændinge beder for Danmark

Erling Tychsen, Roskilde, og Preben Westh, Korsør.
Erling Tychsen, Roskilde, og Preben Westh, Korsør.

Over 14.000 kristne i udlandet beder jævnligt for Danmark.

Det skyldes en vision, som en dansker fik for ti år siden om at samle 40.000 forbedere for Danmark. I første omgang syntes det umuligt. Han mente højest, han kunne samle 100. Men da Facebook blev en mulighed, oprettede fire gæve mænd på Sjælland en facebook-gruppe, der hedder Pray4dk (Bed for Danmark).
I dag er der over 14.000 udenlandske venner, der beder for Danmark. Heraf er langt de fleste filippinere, nemlig 12.333. Dernæst kommer 777 kristne i Tanzania, som beder for os, 568 i Ghana, 365 i Kenya, 299 i Syd-Korea, 252 fra Danmark, 153 i Cameroun, 74 i USA, 70 i Saudi Arabien! og 44 i Indonesien.
– Siden jeg i starten af nullerne begyndte at rejse til Ukraine, oplevede jeg, hvordan bønnen og forbønnen havde en meget stor plads i deres menigheder. Derfor begyndte jeg at dele danske flag ud for at rejse forbedere for Danmark, fortæller Preben Westh, Korsør.
Erling Tychsen, Roskilde, kontaktede Preben omkring en vision om 40.000 forbedere for Danmark, som han havde fået i en drøm om en ark og gennem forskellige menneskers profetiske ord om en ark. (Hele vsioonen er beskrevet på facebook-siden.)
– Jeg så straks disse forbedere for mig som en stor del af den gruppe, Erling talte om, fortæller Preben, der også er en af de trofaste forbedere for Korsør i ”Bøn for Danmark”.
Udover Preben Westh og Erling Tychsen er også Leon Have, Kirke Hvalsø og Emil Bredahl i Syd-Korea med i gruppen Pray4dk.